Michael Kors

Lexington Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 38 mm
Horloge kast dikte 13 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Silver
Merk product code MK7243
Serie Jet Set
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij elke outfit past? Dan is de Lexington van Michael Kors echt iets voor jou! Dit prachtige horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een kastdiameter van 38 mm en een dikte van 13 mm is de Lexington een opvallend accessoire dat je pols siert. De zilverkleurige kast geeft het horloge een elegante uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

De Lexington is uitgerust met een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten en zelfs tijdens het zwemmen.

De zilverkleurige wijzerplaat van de Lexington vormt een prachtig contrast met de roestvrijstalen band. Het materiaal van het horloge is van hoge kwaliteit en zorgt voor een comfortabele pasvorm.

De Lexington is onderdeel van de Jet Set serie van Michael Kors en draagt de productcode MK7243. Met zijn ronde vorm en het subtiele merklogo op de wijzerplaat, straalt dit horloge klasse en stijl uit.

Laat jezelf stralen met de Lexington van Michael Kors. Bestel vandaag nog dit prachtige horloge en maak elke outfit compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies