Michael Kors

Lexington Rose Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 38 mm
Horloge kast dikte 13 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Roségoudkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Rose Gold
Merk product code MK7242
Serie Jet Set
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor dames? Dan is de Lexington van Michael Kors echt iets voor jou. Dit prachtige analoge horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een diameter van 38 mm en een dikte van 13 mm. De roségoudkleurige kast en wijzerplaat geven dit horloge een elegante uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een duurzame en krasbestendige bescherming. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is de Lexington waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens activiteiten zoals zwemmen en snorkelen.

De Lexington is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en draagt het merk Michael Kors met trots. De kleur van het horloge wordt omschreven als Rose Gold en de productcode is MK7242. Dit horloge behoort tot de Jet Set serie en heeft een klassieke ronde vorm.

Met de Lexington om je pols ben je verzekerd van een tijdloos en modieus accessoire. Bestel nu en maak een statement met dit prachtige horloge van Michael Kors!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies