Michael Kors

Jetset MK7271 Rose Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 39 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Stainless steel
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Rose Gold
Merk product code MK7271
Serie Jetset
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor dames? Dan is de Jetset MK7271 van Michael Kors echt iets voor jou. Dit prachtige analoge horloge heeft een kastdiameter van 39 mm en een kastdikte van 11 mm, waardoor het een opvallend accessoire is dat je pols siert. De roségoudkleurige kast geeft het horloge een luxe uitstraling, terwijl het zilverkleurige wijzerplaat een elegant contrast creëert.

Het horloge is gemaakt van hoogwaardig stainless steel en het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is de Jetset MK7271 waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en regenachtige dagen.

De Jetset MK7271 behoort tot de Jetset serie van Michael Kors en is voorzien van het merklogo op de wijzerplaat. De merknaam "Michael Kors" staat garant voor kwaliteit en stijl. Dit specifieke model heeft de kleurnaam "Rose Gold" en de productcode "MK7271". De ronde vorm van het horloge geeft het een tijdloze en klassieke uitstraling die bij elke outfit past.

Met de Jetset MK7271 van Michael Kors haal je een prachtig horloge in huis dat zowel trendy als tijdloos is. Het is het perfecte accessoire om je outfit compleet te maken en je persoonlijke stijl te laten zien. Bestel nu en geniet van de luxe en elegantie die dit horloge te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies