Michael Kors

Hutton Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 43 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Roestvrij staal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Silver
Merk product code MK8952
Serie Hutton
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de Hutton van Michael Kors echt iets voor jou. Met een kastdiameter van 43 mm en een dikte van 10 mm heeft dit zilverkleurige horloge een opvallende uitstraling. Het mineraalglas zorgt voor een duurzame bescherming van de wijzerplaat, terwijl het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Met een waterbestendigheid van 10 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt. De blauwe wijzerplaat en de ronde vorm geven dit horloge een moderne en trendy look.

De Hutton is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een stevige en luxe uitstraling. Het horloge is ontworpen door het bekende merk Michael Kors en heeft de kleurnaam "Silver". Met de productcode MK8952 weet je zeker dat je een authentiek en origineel horloge in handen hebt. De Hutton behoort tot de serie met dezelfde naam, wat aangeeft dat dit horloge een speciale en unieke toevoeging is aan jouw collectie.

Met de Hutton van Michael Kors ben je verzekerd van een horloge dat niet alleen functioneel is, maar ook een fashion statement maakt. Bestel vandaag nog jouw eigen Hutton en geniet van de perfecte combinatie van stijl en kwaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies