Michael Kors

Everest MK6971 Gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Roestvrij staal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Gold colored
Merk product code MK6971
Serie Everest
Vorm Rond

Met de Everest MK6971 van Michael Kors haal je een stijlvol dameshorloge in huis. Dit analoge horloge heeft een kastdiameter van 42 mm en een kastdikte van 12 mm, waardoor het een opvallend accessoire is om je pols. De goudkleurige kast en de blauwe wijzerplaat geven dit horloge een luxe uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een goede bescherming tegen krassen. De Quartz uurwerktechnologie zorgt ervoor dat dit horloge nauwkeurig de tijd weergeeft. Daarnaast is de Everest MK6971 waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het horloge kunt dragen tijdens het zwemmen of snorkelen.

De MK6971 is gemaakt van roestvrij staal en heeft een merknaam van Michael Kors. Het horloge behoort tot de Everest serie en heeft een ronde vorm. De goudkleurige afwerking van dit horloge geeft het een elegante uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid.

Met de Everest MK6971 van Michael Kors ben je verzekerd van een hoogwaardig en trendy horloge dat je outfit compleet maakt. Bestel dit goudkleurige dameshorloge vandaag nog en geniet van de tijdloze schoonheid die het uitstraalt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies