Michael Kors

Darci MK4518 Silver colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 39 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Roze
Materiaal Roestvrij staal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Silver colored
Merk product code MK4518
Serie Darci
Type sluiting Vouwsluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor dames? Dan is de Darci MK4518 van Michael Kors een uitstekende keuze. Dit analoge horloge heeft een kastdiameter van 39 mm en een kastdikte van 7 mm, waardoor het een elegante en toch subtiele uitstraling heeft. De zilverkleurige kast en de roze wijzerplaat voegen een vleugje vrouwelijkheid toe aan dit prachtige horloge.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is de Darci MK4518 waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het horloge kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en lichte regenbuien.

De Darci MK4518 is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een vouwsluiting, waardoor het horloge comfortabel om je pols past. Het ronde ontwerp geeft het horloge een tijdloze uitstraling die perfect past bij elke outfit. Met de merknaam "Michael Kors" en de productcode "MK4518" ben je verzekerd van een horloge van hoge kwaliteit en stijl.

De Darci-serie van Michael Kors staat bekend om zijn elegante en verfijnde ontwerpen, en de MK4518 is daar geen uitzondering op. Met dit horloge om je pols voeg je een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid. Bestel vandaag nog jouw Darci MK4518 en geniet van de tijd in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies