Michael Kors

Camille MK6844 Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 33 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Gold
Merk product code MK6844
Serie Camille
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij jouw outfit past? Dan is de Camille MK6844 van Michael Kors een absolute must-have voor dames. Met een kastdiameter van 33 mm en een dikte van 8 mm heeft dit goudkleurige horloge een elegante uitstraling. Het mineraalglas zorgt voor een helder en krasbestendig oppervlak, terwijl het quartz uurwerk ervoor zorgt dat je altijd bij de tijd bent.

Dit horloge is waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of regenachtige dagen. De zilverkleurige wijzerplaat geeft een klassieke touch aan het geheel, terwijl het roestvrijstalen materiaal zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

De Camille MK6844 is onderdeel van de Camille serie van Michael Kors en heeft een druksluiting, waardoor het horloge gemakkelijk om en af te doen is. De ronde vorm van het horloge zorgt voor een tijdloos design dat nooit uit de mode raakt.

Met de Camille MK6844 van Michael Kors voeg je een vleugje glamour toe aan je dagelijkse look. Bestel nu en laat jezelf stralen met dit prachtige goudkleurige horloge!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies