Michael Kors

Bradshaw MK6174 Silver colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 36 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Roestvrij staal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Silver colored
Merk product code MK6174
Serie Bradshaw Watch
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

De Bradshaw MK6174 is een prachtig analoog horloge voor dames. Met zijn zilverkleurige kast en een diameter van 36 mm is dit horloge een echte eyecatcher. De dikte van de kast is 12 mm, waardoor het horloge een solide en stijlvolle uitstraling heeft.

Het horloge is voorzien van een chronograaf, waardoor je nauwkeurig de tijd kunt meten. Het mineraalglas zorgt voor een duurzame bescherming tegen krassen. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat het horloge altijd nauwkeurig de tijd aangeeft.

Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt of het horloge tijdens het handen wassen draagt. Het horloge heeft een witte wijzerplaat, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling.

De Bradshaw MK6174 is gemaakt van roestvrij staal en draagt het merk Michael Kors. De kleur van het merk is zilverkleurig, wat perfect past bij de rest van het horloge. De productcode van dit horloge is MK6174 en het behoort tot de Bradshaw Watch serie.

De druksluiting zorgt ervoor dat het horloge gemakkelijk om en af te doen is. De ronde vorm van het horloge geeft het een klassieke en tijdloze uitstraling. Met de Bradshaw MK6174 om je pols ben je altijd stijlvol en trendy.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies