Michael Kors

Bradshaw MK5976 2-Tone

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 13 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Roestvrij staal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam 2-Tone
Merk product code MK5976
Serie Bradshaw Watch
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

De Bradshaw MK5976 is een prachtig analoog horloge voor dames. Met zijn goudkleurige kast en blauwe wijzerplaat is dit horloge een echte eyecatcher. De kast heeft een diameter van 42 mm en een dikte van 13 mm, waardoor het horloge een stoere uitstraling heeft. Het mineraalglas zorgt voor een duurzame bescherming tegen krassen.

Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Daarnaast beschikt de Bradshaw MK5976 over een chronograaffunctie, waarmee je de tijd kunt meten tot op de seconde. Met een waterbestendigheid van 10 ATM is dit horloge ook geschikt om te dragen tijdens het zwemmen of snorkelen.

Het horloge is gemaakt van roestvrij staal en heeft een druksluiting, waardoor het gemakkelijk om en af te doen is. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn stijlvolle en trendy ontwerpen, en dat is bij dit horloge niet anders. De 2-Tone kleurnaam geeft het horloge een unieke uitstraling. De Bradshaw Watch serie is een populaire keuze onder horlogeliefhebbers.

Met de Bradshaw MK5976 om je pols ben je altijd bij de tijd, letterlijk en figuurlijk. Dit horloge combineert functionaliteit met een trendy design, waardoor het perfect past bij elke outfit. Bestel nu jouw eigen Bradshaw MK5976 en maak een statement met je horloge!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies