Lorus

RXN75DX5 Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 38 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Staal
Merk Lorus
Merk kleurnaam Wit
Merk product code RXN75DX5
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de RXN75DX5 van Lorus echt iets voor jou. Dit herenhorloge uit de categorie Analoge horloges is een absolute must-have voor elke moderne man.

Met een kastdiameter van 38 mm en een dikte van slechts 8 mm is dit horloge niet alleen elegant, maar ook comfortabel om te dragen. De zilverkleurige kast en de zilverkleurige wijzerplaat geven dit horloge een tijdloze uitstraling.

Het mineraalglas zorgt voor een duurzame bescherming van de wijzerplaat, terwijl het quartz uurwerk ervoor zorgt dat je altijd op tijd bent. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt.

Dit horloge is gemaakt van hoogwaardig staal, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare constructie. Het merk Lorus staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de RXN75DX5 is daar geen uitzondering op.

Met zijn ronde vorm en witte merkkleurnaam is dit horloge een echte eyecatcher. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon casual gekleed bent, de RXN75DX5 voegt een vleugje stijl toe aan elke outfit.

Wacht niet langer en voeg dit prachtige horloge toe aan je collectie. Bestel de RXN75DX5 van Lorus vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies