Lorus

RW649AX9 Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 46 mm
Horloge kast dikte 15 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Staal
Merk Lorus
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code RW649AX9
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de RW649AX9 van Lorus echt iets voor jou. Dit analoge horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een robuuste uitstraling.

Met een kastdiameter van 46 mm en een kastdikte van 15 mm is dit horloge een echte eyecatcher om je pols. De zilverkleurige kast geeft het horloge een elegante en tijdloze uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een duurzame bescherming tegen krassen en stoten. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave, zodat je altijd op tijd bent.

Met een waterbestendigheid van 10 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt of het horloge draagt tijdens het zwemmen. Het horloge blijft waterdicht en betrouwbaar.

De zwarte wijzerplaat contrasteert prachtig met de zilverkleurige kast en de stalen band. De druksluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten, zonder dat het oncomfortabel wordt.

Met het merk Lorus weet je dat je kiest voor kwaliteit en vakmanschap. De RW649AX9 is een horloge dat je dagelijks kunt dragen en dat perfect past bij elke gelegenheid. Bestel nu en maak een statement met dit prachtige horloge!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies