Lorus

RRX49EX9 Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Horloge kast diameter 32 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Roze
Horloge materiaal glas Acryl
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Siliconen
Merk Lorus
Merk kleurnaam Pink
Merk product code RRX49EX9
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge voor kinderen? Dan is de RRX49EX9 van Lorus echt iets voor jou! Dit analoge horloge heeft een roze horlogekast met een diameter van 32 mm en een dikte van 11 mm. Het horlogeglas is gemaakt van acryl en de wijzerplaat heeft een prachtige witte kleur. Met zijn quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave.

De RRX49EX9 is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het horloge is namelijk waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens het zwemmen of douchen. De siliconen band zorgt voor een comfortabele pasvorm en de gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten.

Met zijn ronde vorm en opvallende roze kleur is de RRX49EX9 een echte eyecatcher. Het merk Lorus staat bekend om zijn kwaliteit en dit horloge is daar geen uitzondering op. De productcode van dit horloge is RRX49EX9 en de kleurnaam van het merk is Pink.

Ben je klaar om je kinderen te verrassen met dit prachtige horloge? Bestel dan nu de RRX49EX9 van Lorus en geef ze een stijlvol accessoire waar ze trots op kunnen zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies