Lorus

RRX45GX9 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Horloge kast diameter 30 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Acryl
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Siliconen
Merk Lorus
Merk kleurnaam Black
Merk product code RRX45GX9
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stoer en trendy horloge voor kinderen? Dan is de RRX45GX9 van Lorus echt iets voor jou! Dit analoge horloge heeft een kastdiameter van 30 mm en een dikte van 10 mm, waardoor het perfect past om de pols van jouw kind. De zwarte kleur van de horlogekast geeft het een moderne uitstraling, terwijl de witte wijzerplaat zorgt voor een stijlvol contrast.

Het horlogeglas is gemaakt van acryl, wat zorgt voor een duurzame en krasbestendige bescherming. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 10 ATM, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en zelfs tijdens het zwemmen.

De RRX45GX9 heeft een comfortabele siliconen band in de kleur zwart, die gemakkelijk te verstellen is met de gespsluiting. De ronde vorm van het horloge geeft het een klassieke uitstraling, terwijl het merk Lorus garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de productcode RRX45GX9 weet je zeker dat je een authentiek Lorus-horloge in handen hebt.

Maak een statement met dit trendy horloge en geef jouw kind een stijlvol accessoire dat zowel praktisch als modieus is. Bestel de RRX45GX9 van Lorus vandaag nog en laat jouw kind stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies