Lorus

RH993KX9 Silver coloured

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Staal
Merk Lorus
Merk kleurnaam Silver coloured
Merk product code RH993KX9
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de RH993KX9 van Lorus een uitstekende keuze. Dit herenhorloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een zilverkleurige kast met een diameter van 40 mm en een dikte van 10 mm.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een duurzame en krasbestendige bescherming. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten.

De blauwe wijzerplaat geeft dit horloge een trendy uitstraling, terwijl het stalen materiaal zorgt voor een robuuste en hoogwaardige kwaliteit. De druksluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten, terwijl de ronde vorm een tijdloos design creëert.

Met de RH993KX9 van Lorus haal je niet alleen een prachtig horloge in huis, maar ook een betrouwbaar en modieus accessoire dat elke outfit compleet maakt. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies