Lorus

RG857CX5 Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 37 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Lorus
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code RG857CX5
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de RG857CX5 van Lorus echt iets voor jou. Dit herenhorloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een tijdloos ontwerp dat nooit uit de mode raakt.

Met een kastdiameter van 37 mm en een dikte van slechts 9 mm is dit horloge elegant en comfortabel om te dragen. De zilverkleurige kast en de zwarte wijzerplaat creëren een klassieke uitstraling die moeiteloos past bij elke outfit.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdweergave. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 3 ATM, waardoor het bestand is tegen spatwater en regen.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, is de RG857CX5 van Lorus een horloge dat lang meegaat. Het merk Lorus staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dit horloge is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur zwart en de productcode RG857CX5 is dit horloge een echte blikvanger.

De ronde vorm van dit horloge geeft het een tijdloze en klassieke uitstraling. Of je nu naar een formele gelegenheid gaat of gewoon je dagelijkse stijl wilt verbeteren, de RG857CX5 van Lorus is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies