Lorus

RG279TX9 Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 30 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Staal
Merk Lorus
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code RG279TX9
Type sluiting Haaksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij jouw outfit past? Dan is de RG279TX9 van Lorus een uitstekende keuze. Dit dameshorloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een zilverkleurige horlogekast met een diameter van 30 mm en een dikte van 7 mm. Het mineraalglas zorgt voor een heldere en krasbestendige bescherming. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave.

De RG279TX9 is waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of regenachtig weer. De blauwe wijzerplaat geeft een speelse touch aan het horloge, terwijl de haaksluiting zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm.

Dit horloge is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een zilverkleurige afwerking, waardoor het een tijdloze uitstraling heeft. Het merk Lorus staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de RG279TX9 is daar geen uitzondering op. Met de ronde vorm en het elegante design is dit horloge een echte eyecatcher om je pols.

Laat jezelf stralen met de RG279TX9 van Lorus. Bestel nu en voeg dit prachtige horloge toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies