Lorus

RG218VX9 Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 34 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Lorus
Merk kleurnaam Wit
Merk product code RG218VX9
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij elke outfit past? Dan is de RG218VX9 van Lorus een absolute must-have voor dames. Met een kastdiameter van 34 mm en een dikte van 8 mm heeft dit analoge horloge een elegante uitstraling. De goudkleurige kast en zilverkleurige wijzerplaat geven het horloge een tijdloze en chique uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een duurzame en krasbestendige bescherming. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdsweergave. Daarnaast is de RG218VX9 waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het horloge gerust kunt dragen tijdens het handen wassen of bij lichte regenbuien.

Dit horloge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Het merk Lorus staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de RG218VX9 is daar geen uitzondering op. Met de witte kleurnaam en de ronde vorm is dit horloge een tijdloze toevoeging aan je sieradencollectie.

Laat jezelf stralen met de RG218VX9 van Lorus. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies