Lorus

R2305EX9 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 46 mm
Horloge kast dikte 15 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Urethaan
Merk Lorus
Merk kleurnaam Black
Merk product code R2305EX9
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stoer en stijlvol horloge? Dan is de R2305EX9 van Lorus echt iets voor jou! Dit digitale horloge is speciaal ontworpen voor heren en heeft een robuuste uitstraling. Met een kastdiameter van 46 mm en een dikte van 15 mm is dit horloge een echte eyecatcher om je pols.

De zwarte horlogekast en de zwarte wijzerplaat geven dit horloge een moderne en trendy look. Het mineraalglas zorgt ervoor dat het horloge goed beschermd is tegen krassen en stoten. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave, zodat je altijd op tijd bent.

Dit horloge is waterbestendig tot 10 ATM, wat betekent dat je er zonder zorgen mee kunt douchen of zwemmen. De gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten. De ronde vorm en het materiaal van urethaan maken dit horloge comfortabel om te dragen.

De R2305EX9 van Lorus is een must-have accessoire voor elke moderne man. Met zijn zwarte kleur en stoere uitstraling past dit horloge perfect bij elke outfit. Bestel nu en geef je stijl een upgrade met dit geweldige horloge!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies