Lacoste

Regatta LC2011217 Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 46 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Mesh
Merk Lacoste
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code LC2011217
Serie Regatta
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de Regatta LC2011217 van Lacoste de ideale keuze. Dit analoge horloge behoort tot de categorie "Analoge horloges" en heeft een zilverkleurige horlogekast met een diameter van 46 mm en een dikte van 11 mm.

Het horloge heeft een blauwe wijzerplaat die mooi contrasteert met de zilverkleurige kast. Het mineraalglas zorgt voor een helder en krasbestendig oppervlak, waardoor je horloge er altijd als nieuw uitziet. Met het quartz uurwerk ben je verzekerd van een nauwkeurige tijdsweergave.

De Regatta LC2011217 is waterbestendig tot 5 ATM, wat betekent dat je het horloge kunt dragen tijdens het handen wassen of bij lichte regen. Het ronde ontwerp en de mesh band geven het horloge een moderne en trendy uitstraling. Het Lacoste logo op de wijzerplaat en de zilverkleurige details maken dit horloge helemaal af.

Dit horloge is speciaal ontworpen voor heren en is een perfect accessoire voor elke gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon je dagelijkse outfit wilt opfleuren, de Regatta LC2011217 voegt een vleugje stijl en klasse toe aan elke look.

Met de productcode LC2011217 en de serie "Regatta" ben je verzekerd van een authentiek Lacoste horloge van hoge kwaliteit. Bestel vandaag nog en maak een statement met dit prachtige horloge!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies