Lacoste

Capucine LC2001241 Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 36 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Staal
Merk Lacoste
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code LC2001241
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Capucine LC2001241 van Lacoste een absolute must-have voor dames. Met een kastdiameter van 36 mm en een dikte van slechts 8 mm, heeft dit horloge een elegante en verfijnde uitstraling.

De zilverkleurige kast en de zilverkleurige wijzerplaat geven dit horloge een tijdloze en klassieke look. Het mineraalglas zorgt niet alleen voor een helder zicht, maar beschermt ook tegen krassen en stoten. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige en betrouwbare tijdweergave.

Dit horloge is waterbestendig tot 3 ATM, wat betekent dat het bestand is tegen spatwater. Of je nu een dagje aan het strand doorbrengt of een regenachtige dag tegemoet gaat, je kunt dit horloge met een gerust hart dragen.

Gemaakt van hoogwaardig staal, is de Capucine LC2001241 duurzaam en gaat het lang mee. Het merk Lacoste staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dit horloge is daar geen uitzondering op. Met de ronde vorm past dit horloge perfect om elke pols en voegt het een vleugje elegantie toe aan je outfit.

Laat jezelf stralen met de Capucine LC2001241 van Lacoste. Bestel vandaag nog dit prachtige horloge en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies