KOMONO

Winston Subs nato green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 41 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk KOMONO
Merk kleurnaam nato green
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij je volwassen stijl? Dan is de Winston Subs van KOMONO precies wat je nodig hebt. Met een horlogekast diameter van 41 mm en een dikte van 9 mm, heeft dit zilverkleurige horloge een slanke en elegante uitstraling.

Het mineraalglas zorgt voor een helder en krasbestendig oppervlak, terwijl het quartz uurwerk ervoor zorgt dat je altijd nauwkeurige tijd bij de hand hebt. Met een waterbestendigheid van 3 ATM hoef je je geen zorgen te maken over regen of spatten.

De zwarte wijzerplaat contrasteert prachtig met de roestvrij stalen kast, waardoor dit horloge een tijdloze uitstraling heeft. De gesp sluiting zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm, terwijl de ronde vorm van het horloge een klassiek en veelzijdig ontwerp biedt.

Met de Winston Subs van KOMONO in de merkkleurnaam "nato green" voeg je een vleugje kleur toe aan je pols. Dit horloge is perfect voor elke gelegenheid, of het nu een formele bijeenkomst is of gewoon een dagelijkse stijlupgrade.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies