KOMONO

Moneypenny Gold Tan

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 24 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig Niet waterdicht
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Stainless steel
Merk KOMONO
Merk kleurnaam Gold Tan
Merk product code W1249
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Moneypenny van KOMONO echt iets voor jou! Dit prachtige horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een kastdiameter van 24 mm en een dikte van 8 mm heeft de Moneypenny een elegante en verfijnde uitstraling. De goudkleurige kast geeft het horloge een luxueuze uitstraling, terwijl de witte wijzerplaat zorgt voor een tijdloze en klassieke look.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een duurzame en krasbestendige bescherming. Daarnaast is de Moneypenny voorzien van een betrouwbaar quartz uurwerk, waardoor je altijd nauwkeurig de tijd kunt aflezen.

Hoewel de Moneypenny niet waterdicht is, is het horloge perfect geschikt voor dagelijks gebruik en zal het je outfit moeiteloos completeren. Het vierkante ontwerp en het gebruik van roestvrij staal als materiaal geven het horloge een moderne en trendy uitstraling.

Met de Moneypenny van KOMONO draag je niet alleen een horloge, maar ook een stijlvol accessoire dat je persoonlijkheid en gevoel voor mode weerspiegelt. Bestel vandaag nog jouw eigen Moneypenny en maak een statement met je horloge!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies