KOMONO

Lewis Mesh silver colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Leer
Merk KOMONO
Merk kleurnaam silver colored
Type sluiting Vouwsluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke volwassene? Dan is de Lewis Mesh van KOMONO precies wat je nodig hebt. Met een kastdiameter van 40 mm en een dikte van 8 mm heeft dit analoge horloge de ideale afmetingen om opvallend en toch subtiel te zijn. De zilverkleurige kast geeft het horloge een moderne uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Met een quartz uurwerk ben je verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is de Lewis Mesh waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of regenachtig weer. De witte wijzerplaat vormt een prachtig contrast met de zilverkleurige kast en zorgt ervoor dat de tijd gemakkelijk af te lezen is.

Het horlogebandje is gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen comfortabel aanvoelt op je pols, maar ook een luxe uitstraling geeft. De vouwsluiting zorgt ervoor dat het horloge veilig om je pols blijft zitten, terwijl de ronde vorm van de kast een tijdloos design creëert.

Met de Lewis Mesh van KOMONO haal je een horloge in huis dat niet alleen functioneel is, maar ook een fashion statement maakt. Het zilverkleurige merklogo op de wijzerplaat voegt een subtiel detail toe aan het geheel. Bestel nu en maak je outfit compleet met dit prachtige analoge horloge!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies