KOMONO

Kate Revolt Gold Silver Mix

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 25 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig Niet waterdicht
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Stainless steel
Merk KOMONO
Merk kleurnaam Gold Silver Mix
Merk product code W4278
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor dames? Dan is de Kate Revolt van KOMONO precies wat je nodig hebt. Dit analoge horloge heeft een vierkante vorm en een goudkleurige kast, wat zorgt voor een elegante uitstraling. Met een kastdiameter van 25 mm en een dikte van 7 mm is dit horloge perfect om je pols te accentueren.

Het horloge heeft een witte wijzerplaat en een mineraal glas, waardoor het duurzaam en krasbestendig is. Het uurwerk is quartz, wat betekent dat het horloge nauwkeurig de tijd bijhoudt. Houd er echter rekening mee dat dit horloge niet waterdicht is, dus het is belangrijk om het droog te houden.

De Kate Revolt is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een hoogwaardige en luxe uitstraling. Het merk KOMONO staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dit horloge is geen uitzondering. De kleur van het merk is Gold Silver Mix, wat een unieke en trendy uitstraling geeft.

Met de productcode W4278 is de Kate Revolt een must-have accessoire voor elke fashionista. Of je nu een casual outfit wilt opfleuren of een chique look wilt creëren, dit horloge voegt net dat beetje extra toe aan je stijl. Wacht niet langer en voeg dit prachtige horloge toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies