KOMONO

Kate Revolt White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 25 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig Niet waterdicht
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Roestvrij staal
Merk KOMONO
Merk kleurnaam White
Type sluiting Kliksluiting
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij elke outfit past? Dan is de Kate Revolt van KOMONO een absolute must-have voor dames. Met een kastdiameter van 25 mm en een dikte van 7 mm heeft dit analoge horloge een elegante uitstraling. De zilverkleurige kast en de witte wijzerplaat geven het horloge een tijdloze en verfijnde look.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een helder en krasbestendig oppervlak. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat de tijd altijd nauwkeurig wordt weergegeven. Houd er rekening mee dat de Kate Revolt niet waterdicht is, dus wees voorzichtig bij het dragen in vochtige omstandigheden.

De Kate Revolt is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De kliksluiting zorgt ervoor dat het horloge veilig om je pols blijft zitten. Met zijn vierkante vorm is dit horloge een uniek accessoire dat je outfit compleet maakt.

Laat jezelf stralen met de Kate Revolt van KOMONO. Bestel vandaag nog dit prachtige analoge horloge en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies