KOMONO

Kate Acetate Tortoise

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 25 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig Niet waterdicht
Horloge wijzerplaat kleur Goudkleurig
Materiaal Stainless steel
Merk KOMONO
Merk kleurnaam Tortoise
Merk product code W4272
Vorm Vierkant

De Kate Acetate is een prachtig analoog horloge voor dames. Met een kastdiameter van 25 mm en een dikte van 7 mm is dit horloge perfect voor dagelijks gebruik. De goudkleurige kast geeft een luxe uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor nauwkeurige tijdmeting. Houd er rekening mee dat de Kate Acetate niet waterdicht is, dus we raden aan om het horloge niet bloot te stellen aan water.

De goudkleurige wijzerplaat past perfect bij de goudkleurige kast en geeft een stijlvolle uitstraling. Het horloge is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Het merk KOMONO staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de Kate Acetate is daar geen uitzondering op.

Met de vierkante vorm is dit horloge een unieke toevoeging aan je collectie. De tortoise kleurnaam voegt een speels element toe aan het ontwerp. De productcode van dit horloge is W4272.

Met de Kate Acetate haal je een prachtig analoog horloge in huis dat perfect past bij elke gelegenheid. Voeg dit stijlvolle horloge toe aan je collectie en geniet van de tijdloze elegantie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies