Karlsson

Watch Mr Black For Men Steel Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Leer
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Black
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de Watch Mr Black For Men Steel van Karlsson precies wat je nodig hebt. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen is dit horloge een must-have accessoire voor volwassenen.

De Watch Mr Black For Men Steel heeft een kastdiameter van 40 mm en een dikte van slechts 7 mm, waardoor het horloge comfortabel om je pols zit zonder te zwaar aan te voelen. De zwarte kleur van de horlogekast geeft het een stoere uitstraling die perfect past bij elke outfit.

Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. De zwarte wijzerplaat contrasteert prachtig met de kast en geeft het horloge een moderne en minimalistische look.

Het horlogebandje is gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen zorgt voor een comfortabele pasvorm, maar ook duurzaamheid garandeert. De merknaam Karlsson staat synoniem voor kwaliteit en stijl, en met de zwarte kleurnaam "Black" is dit horloge een tijdloze toevoeging aan je collectie.

De ronde vorm van de Watch Mr Black For Men Steel geeft het horloge een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, dit horloge voegt een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies