Karlsson

Watch Charm For Women Steel Jungle Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 32 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Groen
Materiaal Leer
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Jungle Green
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvolle en trendy horloge bedel voor vrouwen? Dan is de Watch Charm For Women Steel echt iets voor jou! Deze charmante horloge bedel behoort tot de categorie Analoge horloges en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een uniek accessoire.

Met een horloge kast diameter van 32 mm en een horloge kast dikte van 7 mm, heeft deze charm een elegante en verfijnde uitstraling. De goudkleurige horloge kast voegt een vleugje luxe toe aan je look, terwijl het mineraal glas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdmeting, terwijl de waterbestendigheid van 3 ATM ervoor zorgt dat je deze charm kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zonder je zorgen te maken over waterschade.

De groene wijzerplaat geeft een frisse en levendige uitstraling aan dit horloge bedel, terwijl het leer materiaal zorgt voor comfort en duurzaamheid. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze charm is geen uitzondering. Met de kleurnaam "Jungle Green" brengt deze charm een vleugje natuurlijke schoonheid in je sieradencollectie.

De ronde vorm van deze charm zorgt voor een tijdloos en klassiek ontwerp dat gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit of gewoon je dagelijkse stijl wilt opfleuren, deze Watch Charm For Women Steel is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies