IKKI

Watch Tenzin Rose Gold Plated rose gold plated silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 30 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Metaal
Merk IKKI
Merk kleurnaam rose gold plated silver
Vorm Vierkant

De Watch Tenzin Rose Gold Plated is een prachtig horloge voor dames. Met een kastdiameter van 30 mm en een dikte van 7 mm is dit horloge elegant en subtiel. De roségoudkleurige kast geeft het horloge een luxe uitstraling. Het glas van dit horloge is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Het is waterbestendig tot 3 ATM, waardoor het bestand is tegen spatwater. De wijzerplaat van dit horloge is wit, wat zorgt voor een heldere en stijlvolle uitstraling.

De Watch Tenzin Rose Gold Plated is gemaakt van hoogwaardig metaal en is van het merk IKKI. De kleur van het merk is rose gold plated silver, wat perfect past bij de roségoudkleurige kast. De vierkante vorm van dit horloge geeft het een unieke en trendy look.

Met de Watch Tenzin Rose Gold Plated om je pols ben je altijd stijlvol en bij de tijd. Dit horloge is een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies