Ice-Watch

Pierre Leclercq 42 mm Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code IW018944
Serie Pierre Leclercq
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

De Pierre Leclercq 42 mm is een stijlvolle herenhorloge van het merk Ice-Watch. Met een kastdiameter van 42 mm en een dikte van 10 mm, heeft dit horloge een opvallende aanwezigheid om je pols. De zwarte kleur van de horlogekast geeft een moderne en tijdloze uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen krassen. Met een quartz uurwerk ben je verzekerd van nauwkeurige tijdmeting. Dit horloge is ook waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het kunt dragen tijdens het zwemmen of snorkelen.

De blauwe wijzerplaat van de Pierre Leclercq 42 mm voegt een vleugje kleur toe aan het geheel. Het horlogebandje is gemaakt van siliconen, wat zorgt voor comfort en flexibiliteit tijdens het dragen. De gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten.

Met de Pierre Leclercq serie heeft Ice-Watch een horloge gecreëerd dat zowel elegant als sportief is. De ronde vorm van het horloge geeft een klassieke uitstraling die bij elke gelegenheid past. Met de merkproductcode IW018944 is dit horloge gemakkelijk te identificeren.

Als je op zoek bent naar een horloge dat zowel stijlvol als functioneel is, dan is de Pierre Leclercq 42 mm van Ice-Watch de perfecte keuze. Met zijn zwarte kleur en blauwe wijzerplaat is dit horloge een echte blikvanger om je pols.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies