Ice-Watch

Pierre Leclercq 42 mm Black Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Black Green
Merk product code IW017599
Serie Pierre Leclercq
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij volwassenen? Dan is de Pierre Leclercq 42 mm van Ice-Watch precies wat je nodig hebt. Met een kastdiameter van 42 mm en een dikte van 12 mm is dit horloge de ideale maat voor zowel mannen als vrouwen. De zwarte kleur van de horlogekast geeft een moderne en elegante uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk, wat betekent dat het nauwkeurig en betrouwbaar is. Met een waterbestendigheid van 10 ATM hoef je je geen zorgen te maken over waterschade tijdens het dragen van dit horloge. De zwarte wijzerplaat voegt een vleugje verfijning toe aan het geheel.

De Pierre Leclercq 42 mm is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm om je pols. Het merk Ice-Watch staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dit horloge is geen uitzondering. Met de kleurcombinatie Black Green en de productcode IW017599 is dit horloge een echte eyecatcher.

De Pierre Leclercq serie van Ice-Watch biedt een tijdloos ontwerp met een ronde vorm, waardoor het horloge perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon je dagelijkse activiteiten wilt bijhouden, dit horloge zal je stijlvol bijstaan.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies