Ice-Watch

Pierre Leclercq 42 mm Black Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Black Orange
Merk product code IW017598
Serie Pierre Leclercq
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij volwassenen? Dan is de Pierre Leclercq 42 mm van Ice-Watch de ideale keuze voor jou. Met een zwarte horlogekast en een mineraal glas, straalt dit horloge klasse en elegantie uit. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave, terwijl de waterbestendigheid van 10 ATM ervoor zorgt dat je het horloge kunt dragen tijdens al je dagelijkse activiteiten.

De zwarte wijzerplaat van dit horloge geeft het een moderne uitstraling, terwijl de siliconen band zorgt voor een comfortabele pasvorm. Ice-Watch, een bekend merk in de modewereld, heeft dit horloge ontworpen met oog voor detail. De combinatie van de kleuren zwart en oranje geeft het horloge een unieke uitstraling.

Met de productcode IW017598 en behorend tot de Pierre Leclercq serie, is dit horloge een must-have voor elke fashion-forward persoon. De ronde vorm voegt een vleugje elegantie toe aan je pols. Waar wacht je nog op? Bestel nu de Pierre Leclercq 42 mm van Ice-Watch en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies