Ice-Watch

Kids ICE Ola 28 mm Candy White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Horloge kast diameter 28 mm
Horloge kast dikte 6 mm
Horloge kleur kast Wit
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Candy White
Merk product code IW015349
Serie ICE Ola
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge voor je kind? Dan is de Kids ICE Ola 28 mm van Ice-Watch precies wat je nodig hebt. Dit analoge horloge heeft een kastdiameter van 28 mm en een kastdikte van 6 mm, waardoor het perfect is voor kleine polsen. De witte kleur van de horlogekast geeft een frisse en moderne uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat betekent dat het nauwkeurig en betrouwbaar is. Met een waterbestendigheid van 10 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je kind het horloge per ongeluk nat maakt. De witte wijzerplaat voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

De Kids ICE Ola 28 mm is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor het comfortabel is om te dragen. Het merk Ice-Watch staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de kleurnaam "Candy White" is dit horloge een echte eyecatcher. De productcode IW015349 en de serie ICE Ola geven aan dat je een authentiek Ice-Watch product krijgt.

Met een gespsluiting en een ronde vorm is dit horloge zowel praktisch als trendy. Het is de perfecte accessoire voor jonge fashionista's die hun stijl willen laten zien. Bestel vandaag nog de Kids ICE Ola 28 mm en geef je kind een horloge waar ze trots op kunnen zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies