Ice-Watch

Kids ICE Fantasia 28 mm Unicorn Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Horloge kast diameter 28 mm
Horloge kast dikte 6 mm
Horloge kleur kast Roze
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Unicorn Pink
Merk product code IW018422
Serie ICE Fantasia
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

De Kids ICE Fantasia 28 mm is een prachtig analoog horloge voor kinderen. Met een kastdiameter van 28 mm en een dikte van 6 mm is dit horloge perfect geschikt voor kleine polsen. De roze kleur van de horlogekast geeft een speelse en vrolijke uitstraling. Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat betekent dat het zeer nauwkeurig de tijd weergeeft. Met een waterbestendigheid van 10 ATM is het horloge ook geschikt om te dragen tijdens het zwemmen of spelen in het water. De witte wijzerplaat zorgt voor een duidelijke en gemakkelijk afleesbare tijdweergave.

De Kids ICE Fantasia 28 mm is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm om de pols. Het horloge is ontworpen door het bekende merk Ice-Watch en heeft de kleurrijke naam "Unicorn Pink". De productcode van dit horloge is IW018422 en het behoort tot de ICE Fantasia serie.

De sluiting van dit horloge is een gesp, wat zorgt voor een veilige en stevige bevestiging om de pols. De ronde vorm van het horloge geeft een klassieke en tijdloze uitstraling. Met de Kids ICE Fantasia 28 mm kunnen kinderen stijlvol en trendy de tijd bijhouden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies