Ice-Watch

ICE Sunset 34 mm Rainbow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 34 mm
Horloge kast dikte 6 mm
Horloge kleur kast Wit
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Multi
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Rainbow
Merk product code IW015743
Serie ICE Sunset
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij jouw outfit past? Dan is de ICE Sunset 34 mm van Ice-Watch echt iets voor jou! Dit prachtige analoge horloge is speciaal ontworpen voor dames en heeft een kastdiameter van 34 mm, waardoor het een subtiele en elegante uitstraling heeft. Met een kastdikte van slechts 6 mm is dit horloge ook nog eens superlicht en comfortabel om te dragen.

De witte horlogekast en de kleurrijke wijzerplaat maken dit horloge echt uniek. De wijzerplaat heeft een prachtige multi-kleur, waardoor het horloge een speelse en trendy uitstraling krijgt. Het mineraalglas zorgt ervoor dat het horloge goed beschermd is tegen krassen en stoten, zodat je er lang van kunt genieten.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat betekent dat het zeer nauwkeurig de tijd weergeeft. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens het zwemmen of douchen. De gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten.

De ICE Sunset 34 mm is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. Het merk Ice-Watch staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en dit horloge is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Rainbow" en de productcode IW015743 is dit horloge een echte eyecatcher.

Laat jezelf stralen met de ICE Sunset 34 mm van Ice-Watch. Bestel nu en maak een fashion statement met dit prachtige horloge!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies