Ice-Watch

ICE Glam Brushed Small IW020540 Orchid

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 34 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Paars
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Paars
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Orchid
Merk product code IW020540
Serie ICE Glam Brushed
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij jouw outfit past? Dan is de ICE Glam Brushed Small IW020540 echt iets voor jou! Dit horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een kastdiameter van 34 mm en een dikte van 9 mm heeft dit horloge een elegante en subtiele uitstraling. De paarse kleur van de horlogekast en wijzerplaat geeft een trendy en opvallend tintje aan je pols. Het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en beschermt het horloge tegen krassen.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdsweergave. Met een waterbestendigheid van 10 ATM hoef je je geen zorgen te maken tijdens regenachtige dagen of bij het wassen van je handen.

De ICE Glam Brushed Small IW020540 is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm om je pols. Het merk Ice-Watch staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dit horloge is daar geen uitzondering op. De kleurnaam van dit horloge is Orchid en de productcode is IW020540.

Met een gespsluiting en een ronde vorm is dit horloge gemakkelijk aan te passen aan jouw polsmaat en zorgt het voor een veilige en stevige bevestiging. De ICE Glam Brushed Small IW020540 is een perfect accessoire om je outfit compleet te maken en je persoonlijke stijl te laten zien.

Wacht niet langer en voeg dit prachtige horloge toe aan je collectie! Bestel nu de ICE Glam Brushed Small IW020540 en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies