Ice-Watch

ICE Glam Brushed Medium IW020541 Orchid

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Paars
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Paars
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Orchid
Merk product code IW020541
Serie ICE Glam Brushed
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij jouw outfit past? Dan is de ICE Glam Brushed Medium IW020541 echt iets voor jou! Dit prachtige horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een kastdiameter van 40 mm en een dikte van 9 mm heeft dit horloge een elegante en toch opvallende uitstraling. De paarse kleur van de horlogekast en wijzerplaat geeft een speels en trendy tintje aan je pols. Het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en beschermt het horloge tegen krassen.

Dit horloge werkt op quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdweergave. Met een waterbestendigheid van 10 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt of het horloge tijdens het handen wassen draagt.

De ICE Glam Brushed Medium IW020541 heeft een comfortabele siliconen band die prettig aanvoelt om je pols. Het merk Ice-Watch staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dit horloge is daar geen uitzondering op. De kleurnaam van dit model is Orchid en de productcode is IW020541. Het horloge behoort tot de serie ICE Glam Brushed en heeft een ronde vorm.

Met de handige gespsluiting kun je het horloge eenvoudig om- en afdoen. Of je nu een casual of een formele gelegenheid hebt, met de ICE Glam Brushed Medium IW020541 ben je altijd bij de tijd en straal je zelfvertrouwen uit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies