Ice-Watch

ICE Generation 40 mm Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code IW019155
Serie ICE Generation
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij je volwassen stijl? Dan is de ICE Generation 40 mm een uitstekende keuze voor jou. Dit analoge horloge heeft een kastdiameter van 40 mm en een kastdikte van 12 mm, waardoor het een opvallend accessoire is dat niet te groot of te klein is. De zwarte kleur van de horlogekast geeft het een moderne en trendy uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is de ICE Generation 40 mm waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het horloge kunt dragen tijdens het zwemmen of douchen zonder je zorgen te maken.

De zwarte wijzerplaat van dit horloge zorgt voor een strak en minimalistisch design. Het horlogebandje is gemaakt van siliconen, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm om je pols. Het merk Ice-Watch staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de ICE Generation 40 mm in het zwart laat je zien dat je oog hebt voor mode.

De ICE Generation 40 mm heeft een handige gespsluiting, waardoor je het horloge eenvoudig kunt verstellen naar de gewenste pasvorm. De ronde vorm van de kast geeft het horloge een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt. Met de productcode IW019155 en de serie ICE Generation weet je zeker dat je een authentiek en hoogwaardig horloge in handen hebt.

Laat je persoonlijke stijl zien met de ICE Generation 40 mm. Bestel vandaag nog en geniet van dit prachtige horloge dat perfect past bij elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies