Ice-Watch

ICE Generation 40 mm Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code IW019143
Serie ICE Generation
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

De ICE Generation 40 mm is een stijlvol analoog horloge dat perfect is voor volwassenen. Met een kastdiameter van 40 mm en een dikte van 12 mm, heeft dit horloge een slanke en moderne uitstraling. De zwarte kleur van de horlogekast geeft het een tijdloze en elegante uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Met een quartz uurwerk ben je verzekerd van een nauwkeurige en betrouwbare tijdmeting. Daarnaast is dit horloge waterbestendig tot 10 ATM, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en zelfs voor zwemmen en snorkelen.

De zwarte wijzerplaat van dit horloge contrasteert prachtig met de siliconen band, die comfortabel en flexibel om je pols past. Het merk Ice-Watch staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de productcode IW019143 weet je dat je een authentiek en betrouwbaar horloge in handen hebt.

De ICE Generation-serie biedt een moderne en eigentijdse collectie horloges, en dit model met een ronde vorm en een gespsluiting is geen uitzondering. Met zijn strakke lijnen en tijdloze design is dit horloge een must-have accessoire voor elke fashion-forward volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies