Ice-Watch

ICE Generation 40 mm Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code IW019142
Serie ICE Generation
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij volwassenen? Dan is de ICE Generation 40 mm van Ice-Watch precies wat je nodig hebt. Met een zwarte horlogekast en een mineraal glas is dit horloge niet alleen trendy, maar ook duurzaam. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat je altijd bij de tijd bent, terwijl de waterbestendigheid van 10 ATM ervoor zorgt dat je het horloge kunt dragen tijdens al je dagelijkse activiteiten.

De zwarte wijzerplaat van dit horloge geeft het een moderne uitstraling, terwijl de siliconen band zorgt voor een comfortabele pasvorm. Met de gespsluiting kun je het horloge eenvoudig om- en afdoen. De ronde vorm van de ICE Generation 40 mm voegt een vleugje elegantie toe aan je pols, waardoor het horloge perfect is voor zowel formele als informele gelegenheden.

Met de IW019142 productcode en de ICE Generation serie weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Het merk Ice-Watch staat bekend om zijn trendy en betrouwbare horloges, en de zwarte kleurnaam voegt een vleugje verfijning toe aan dit specifieke model.

Als je op zoek bent naar een horloge dat zowel stijlvol als functioneel is, dan is de ICE Generation 40 mm van Ice-Watch de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje klasse toe aan je pols!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies