Ice-Watch

ICE Generation 40 mm Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Wit
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Wit
Merk product code IW019138
Serie ICE Generation
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij volwassenen? Dan is de ICE Generation 40 mm van Ice-Watch precies wat je nodig hebt. Met een horlogekast diameter van 40 mm en een dikte van 12 mm, heeft dit horloge de ideale afmetingen om je pols te sieren. De witte horlogekast en de witte wijzerplaat geven het horloge een frisse en moderne uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, waardoor het duurzaam en krasbestendig is. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat de tijd altijd nauwkeurig wordt weergegeven. Bovendien is de ICE Generation 40 mm waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens activiteiten zoals zwemmen.

De ICE Generation 40 mm is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm om je pols. De gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig op zijn plaats blijft zitten. De ronde vorm van het horloge geeft het een klassieke en tijdloze uitstraling.

Met de ICE Generation 40 mm van Ice-Watch haal je een horloge in huis dat niet alleen functioneel is, maar ook een fashion statement maakt. Met de witte kleur en het elegante design is dit horloge een must-have accessoire voor elke volwassene. Bestel nu en geef je outfit een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies