Ice-Watch

ICE Generation 35 mm Roze

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 35 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Roze
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Roze
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Roze
Merk product code IW019148
Serie ICE Generation
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij jouw outfit? Dan is de ICE Generation 35 mm van Ice-Watch een absolute must-have! Dit prachtige horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en is speciaal ontworpen voor dames. Met een kastdiameter van 35 mm en een dikte van 12 mm is dit horloge de ideale maat voor een subtiele en elegante uitstraling.

De roze kleur van de horlogekast geeft een speelse en vrouwelijke touch aan dit accessoire. Het mineraalglas zorgt niet alleen voor een helder zicht op de wijzerplaat, maar biedt ook duurzaamheid en krasbestendigheid. Dankzij het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave.

Maak je geen zorgen over wateractiviteiten, want dit horloge is waterbestendig tot 10 ATM. Of je nu gaat zwemmen, douchen of je handen wast, de ICE Generation 35 mm blijft je trouwe metgezel. De roze wijzerplaat vormt een prachtig contrast met de horlogekast en voegt een vleugje speelsheid toe aan je look.

De ICE Generation 35 mm is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor het horloge comfortabel om je pols zit. De gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig op zijn plaats blijft, terwijl de ronde vorm een tijdloze uitstraling geeft. Met de merknaam Ice-Watch ben je verzekerd van kwaliteit en stijl.

Met de productcode IW019148 en de serie ICE Generation is dit horloge een uniek en onderscheidend accessoire. Voeg een vleugje roze toe aan je outfit en laat je persoonlijkheid stralen met de ICE Generation 35 mm van Ice-Watch!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies