Ice-Watch

ICE Chrono 44mm IW019842 Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code IW019842
Serie ICE Chrono
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stoer en stijlvol horloge? Dan is de ICE Chrono 44mm IW019842 van Ice-Watch perfect voor jou. Dit analoge horloge voor heren heeft een robuuste kast met een diameter van 44 mm, uitgevoerd in een elegante zwarte kleur. Het mineraalglas zorgt voor een duurzame bescherming tegen krassen en stoten.

Met zijn quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdsweergave. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens het zwemmen of snorkelen.

De zwarte wijzerplaat geeft dit horloge een moderne uitstraling, terwijl de siliconen band zorgt voor een comfortabele pasvorm. De ICE Chrono-serie staat bekend om zijn trendy ontwerpen en dit model is daar geen uitzondering op. Met de ronde vorm en de zwarte kleurnaam is dit horloge een echte eyecatcher om je pols.

Laat jezelf opvallen met de ICE Chrono 44mm IW019842 van Ice-Watch. Bestel nu en maak een statement met dit prachtige horloge!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies