Ice-Watch

ICE Cartoon 28 mm Blauw

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Horloge kast diameter 28 mm
Horloge kleur kast Wit
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Blauw
Merk product code IW018936
Serie ICE Cartoon
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge voor kinderen? Dan is de ICE Cartoon 28 mm van Ice-Watch perfect voor jou! Dit analoge horloge heeft een witte kast met een diameter van 28 mm, wat zorgt voor een trendy uitstraling. Het mineraalglas beschermt het horloge tegen krassen en stoten, waardoor het lang meegaat. Met het quartz uurwerk ben je altijd op tijd en dankzij de waterbestendigheid van 10 ATM hoef je je geen zorgen te maken tijdens het zwemmen of spelen in het water.

De witte wijzerplaat van dit horloge geeft een frisse en moderne uitstraling. Het horlogebandje is gemaakt van siliconen, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm om de pols. De blauwe kleur van het merk Ice-Watch geeft een speels tintje aan dit horloge. Met de gespsluiting kun je het horloge eenvoudig om- en afdoen.

De ICE Cartoon 28 mm uit de serie van Ice-Watch is een rond horloge dat perfect past bij elke outfit. Of je nu naar school gaat, een feestje hebt of gewoon wilt opvallen, dit horloge is een echte eyecatcher. Met de productcode IW018936 weet je zeker dat je een origineel Ice-Watch horloge in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg dit trendy horloge toe aan je collectie! Bestel nu de ICE Cartoon 28 mm van Ice-Watch en geniet van stijl en functionaliteit in één.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies