Garmin

Quick release Silicone watch strap 18 mm Blue with light gold colored hardware

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Siliconen
Merk Garmin
Merk kleurnaam Blue with light gold colored hardware
Merk product code 010-12932-0A
Serie Quick Release
Type sluiting Gesp

De Quick Release Silicone horlogeband van 18 mm is een uitstekende keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame en comfortabele horlogeband. Gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, biedt deze band een zacht en soepel gevoel om uw pols.

Deze horlogeband is van het merk Garmin, een gerenommeerd merk in de horloge-industrie. De blauwe kleur met lichtgouden hardware geeft deze band een stijlvolle uitstraling die perfect past bij elke outfit. De merkproductcode 010-12932-0A garandeert dat u een authentiek product van Garmin ontvangt.

De Quick Release-serie van Garmin biedt een handige gespsluiting waarmee u uw horlogeband snel en gemakkelijk kunt verwisselen. Dit maakt het mogelijk om uw horlogeband aan te passen aan uw persoonlijke stijl en voorkeuren. Met deze horlogeband kunt u er zeker van zijn dat u altijd de perfecte look heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies