CLUSE

Strap Mesh 20 mm Rose gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Roestvrij staal
Merk CLUSE
Merk kleurnaam Rose gold colored
Stijl Trendy
Type sluiting Vouwsluiting

Op zoek naar een trendy horlogebandje dat perfect past bij jouw stijl? Dan is het Strap Mesh 20 mm horlogebandje van CLUSE echt iets voor jou! Dit horlogebandje is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Met de vouwsluiting is het bandje eenvoudig te bevestigen en blijft het stevig om je pols zitten.

Wat dit horlogebandje echt bijzonder maakt, is de prachtige kleur. Het merk CLUSE heeft gekozen voor een rose gold kleur, die perfect past bij de huidige trends. Deze kleur geeft het bandje een luxe uitstraling en maakt het een echte eyecatcher om je pols.

Of je nu een casual outfit draagt of jezelf helemaal hebt opgedoft voor een speciale gelegenheid, dit Strap Mesh 20 mm horlogebandje voegt altijd een vleugje stijl toe aan je look. Het trendy design en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat dit bandje een must-have is voor elke fashionista.

Wacht niet langer en geef jouw horloge een upgrade met het Strap Mesh 20 mm horlogebandje van CLUSE. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en kwaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies