CLUSE

Strap Leather 16 mm Rose Gold colored Off white

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Merk CLUSE
Merk kleurnaam Off white
Stijl Trendy
Type sluiting Gesp

Ben je op zoek naar een stijlvol horlogebandje dat perfect bij jouw outfit past? Dan is het Strap Leather 16 mm Rose Gold gekleurde horlogebandje van CLUSE echt iets voor jou! Dit horlogebandje behoort tot de categorie Horlogebandjes en is speciaal ontworpen voor dames.

Het horlogebandje is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. De rose gouden kleur geeft het bandje een trendy en eigentijdse look, terwijl de off white merknaam van CLUSE subtiel is verwerkt.

Met de handige gespsluiting kun je het horlogebandje eenvoudig en veilig om je pols bevestigen. Of je nu naar een feestje gaat, een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt upgraden, dit horlogebandje is de perfecte keuze.

Maak een fashion statement en geef je horloge een nieuwe look met het Strap Leather 16 mm Rose Gold gekleurde horlogebandje van CLUSE. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en kwaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies