CLUSE

Strap 12 mm Leather Silver Colored Caramel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Merk CLUSE
Merk kleurnaam Caramel
Stijl Trendy

Op zoek naar een trendy horlogebandje dat perfect past bij jouw stijl? Dan is het Strap 12 mm Leather Silver Colored horlogebandje van CLUSE een absolute must-have! Dit horlogebandje is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer. Met de merkkleur "Caramel" voegt dit bandje een vleugje warmte en elegantie toe aan je outfit.

Met zijn breedte van 12 mm is dit horlogebandje een subtiel accessoire dat je pols prachtig accentueert. Of je nu een casual of formele look wilt creëren, dit bandje past bij elke gelegenheid. De zilveren kleur geeft het bandje een moderne uitstraling en maakt het gemakkelijk te combineren met andere sieraden.

CLUSE staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dit horlogebandje is daar geen uitzondering op. Het leer voelt zacht en soepel aan op je huid, waardoor het comfortabel is om te dragen. Bovendien zorgt de stevige sluiting ervoor dat het bandje veilig om je pols blijft zitten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verlies.

Met het Strap 12 mm Leather Silver Colored horlogebandje van CLUSE geef je jouw horloge een trendy upgrade. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies