CLUSE

Strap 12 mm Leather Gold colored Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Merk CLUSE
Merk kleurnaam Black
Stijl Trendy

Op zoek naar een trendy horlogebandje dat perfect bij jouw stijl past? Dan is het Strap 12 mm Leather Gold colored horlogebandje van CLUSE een absolute must-have! Dit horlogebandje is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer. Met de opvallende gouden kleur voeg je direct een vleugje glamour toe aan je outfit.

Het Strap 12 mm Leather Gold colored horlogebandje is van het merk CLUSE, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Het bandje is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling. Of je nu een casual of formele look wilt creëren, dit horlogebandje past bij elke gelegenheid.

Met een breedte van 12 mm is dit horlogebandje perfect geschikt voor horloges met een smalle kast. Het leer voelt zacht en comfortabel aan op je pols, waardoor je het horloge de hele dag door kunt dragen zonder irritatie. Dankzij de hoogwaardige materialen en het vakmanschap is dit horlogebandje duurzaam en gaat het lang mee.

Upgrade je horloge met het Strap 12 mm Leather Gold colored horlogebandje van CLUSE en geef je outfit een trendy en luxe uitstraling. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies