CLUSE

5 Link Strap 16 mm silver plated

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Roestvrij staal
Merk CLUSE
Merk kleurnaam silver plated
Stijl Trendy
Type sluiting Druksluiting

Ben je op zoek naar een trendy horlogebandje dat perfect past bij jouw stijl? Dan is het 5 Link Strap 16 mm horlogebandje van CLUSE echt iets voor jou! Dit horlogebandje is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Met de zilveren plated kleur geeft dit bandje een elegante en stijlvolle uitstraling aan je horloge.

Het 5 Link Strap 16 mm horlogebandje is voorzien van een handige druksluiting, waardoor je het bandje gemakkelijk kunt bevestigen en verstellen. Deze sluiting zorgt ervoor dat je horloge altijd stevig om je pols blijft zitten, zonder dat het bandje losraakt.

Met dit horlogebandje van CLUSE geef je jouw horloge een unieke en trendy uitstraling. Combineer het met verschillende outfits en creëer elke keer weer een nieuwe look. Laat je persoonlijkheid stralen met het 5 Link Strap 16 mm horlogebandje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies